Login
+Follow
Login

Volvo XC tar dig med på drömäventyr

By addadventure on 2012.03.19 In Äventyr Inspiration Platser Resor

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Rg-7DmU-at4&w=560&h=315]
Har du funderat på vad du ska hitta på under påskledigheten eller till sommaren? Volvo XC har i samband med sin senaste kampanj skapat en guldgruva för dig som vill upptäcka vildmarken i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Volvo är ett av många företag som bygger varumärke på äventyrsdrömmar. Oavsett om du har en önskan att bli Volvo-buren eller ej så bjuder Volvo XC dig på en guidning till 25 exklusiva äventyr i Skandinavien

”Ambitionen är att skapa den ultimata äventyrsresguiden, motsvarande vad Guide Michelin är för alla matälskare”
– Bengt Junemo, reklamchef Volvo personbilar.

Läs mer om resmålen som innefattar allt från örnskådning i Skåne till späckhuggarsafari på Lofoten på den snygga sidan Xctravels.com. Volvo har även tänkt på att du ska hitta till äventyren. I deras App möter tekniken naturen, förutom läsning om respektive upplevelse får du via Google Maps en vägbeskrivning till äventyren. Väl framme är det meningen att du via Appen checkar in på platsen och tipsar på så vis dina vänner om drömäventyret.

0 Responses to "Volvo XC tar dig med på drömäventyr"
Related post from other blogs

   Comments (0)

   Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Om Add Adventure

  Välkommen!

  Maria heter jag som skriver om mina små och stora äventyr. Jag är en numera stockholmsbo med rötter i Dalarna och passion för äventyr, skidåkning och berg.

  Hälsa även på mig här >> www.addadventure.net

  //Maria

  RSS RSS flöde från AddAdventure.net
  • Fabulous yoga retreat in Mallorca november 12, 2017
   When A´DISTRACTION hosts a yoga retreat it can not be anything but good. Amazing and relaxing days with good friends on sunny Mallorca. Good food and brilliant yoga classes at the lush Parsley Palace in Felantix. If you need an energy boost, this is what you should do, Namaste!
   AddAdventure
  • Colourful Cuba! maj 14, 2017
   Photos from my trip to Cuba in April. During nine days I visited Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad and some amazing places nearby these cities.
   AddAdventure
  • Iranäventyret och Mount Damavand november 16, 2016
   Bilder från oktoberturen till Mt Damavand med Hvitserk äventyrsresor och expeditioner
   AddAdventure
  • Hösthelg i Stockholm oktober 4, 2016
   Onsdag – söndag förra veckan var jag i Stockholm, det var längesedan sist så resan var efterlängtad. Anledningen till besöket var främst att Hvitserk arrangerade äventyrskväll på Haglöfs om höga berg. Passade under besöket på att träffa Stockholmsvännerna och att fira 23… hmmm… 33-årsdagen. Ett Stockholmsbesök blir inte komplett utan en löprunda längs Djurgårdskanalen som […]
   AddAdventure
  • Om ett sommaräventyr i indiska Himalaya med ett 6000-meters berg i sikte september 18, 2016
   En liten nostalgitripp från ett fint bergsminne: Förra sommaren var jag i indiska Himalaya med målet att nå toppen på Stok Kangri som sträcker sig mot molnen hela 6153m. Om du gillar livet uppe i bergen, tycker att det låter spännande med vandring i Himalaya med få andra turister, vidsträckta vidder, tältliv med guldkant och […]
   AddAdventure
  Sök i bloggen
  Senaste inläggen Ämnen
  wordpress blog stats
  Outdrr Awards
  Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken. Läs mer... Fjällräven Tierra Aclima Hestra Hanwag
  +Follow
  Kategorier

  Login