Login
+Follow
Login

Add Adventure – Om äventyr, resor och berg

By addadventure on 2013.02.27 In Uncategorized

Hej!

Roligt att du hittade hit. Maria heter jag som skriver här om mina små och stora äventyr. Jag är en numera stockholmsbo med rötter i Dalarna och med passion för äventyr, resor och berg. På kontorstid jobbar jag med marknadsföring, men behöver frisk luft och natur som en kontrast till timmarna framför datorn.

Add Adventure bloggen på Outdrr kommer att handla om mina största intressen. Åker mycket och gärna skidor, mest utför, men även uppför (randonnée) och på längden. Har mer eller mindre seriöst varit inne och nosat på diverse sporter och aktiviteter som forspaddling, sportflyg, ridning, älgjakt, MTB, rullskidor, löpning, segling, dykning, snökite, fotboll….. listan kan göras lång. Men roligt är det att med nya utmaningar, variation förnöjer! På önskelistan just nu finns att lära mig klättra ordentligt, och så småningom komma upp på någon hög och trevlig topp.

Resor är ett annat stort intresse, det hänger nog ihop med att jag är nyfiken och lite rastlös. Några av de senaste platserna som jag besökt och som det även går att läsa om på bloggen är Centralamerika, franska alperna, Kebnekaise, Nepal och Ecuador.

Förutom denna blogg på Outdrr skriver jag också på AddAdventure.net, kika gärna förbi där också

Ha det fint och trevlig läsning! :)

/Maria

MariaSellfors_Nepal

2 Responses to "Add Adventure – Om äventyr, resor och berg"

  Comments (2)

 1. majagustafsson wrote:

  Ska läsa om dina resor, alltid roligt med inspiration! :-D

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om Add Adventure

Välkommen!

Maria heter jag som skriver om mina små och stora äventyr. Jag är en numera stockholmsbo med rötter i Dalarna och passion för äventyr, skidåkning och berg.

Hälsa även på mig här >> www.addadventure.net

//Maria

RSS RSS flöde från AddAdventure.net
 • Fabulous yoga retreat in Mallorca november 12, 2017
  When A´DISTRACTION hosts a yoga retreat it can not be anything but good. Amazing and relaxing days with good friends on sunny Mallorca. Good food and brilliant yoga classes at the lush Parsley Palace in Felantix. If you need an energy boost, this is what you should do, Namaste!
  AddAdventure
 • Colourful Cuba! maj 14, 2017
  Photos from my trip to Cuba in April. During nine days I visited Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad and some amazing places nearby these cities.
  AddAdventure
 • Iranäventyret och Mount Damavand november 16, 2016
  Bilder från oktoberturen till Mt Damavand med Hvitserk äventyrsresor och expeditioner
  AddAdventure
 • Hösthelg i Stockholm oktober 4, 2016
  Onsdag – söndag förra veckan var jag i Stockholm, det var längesedan sist så resan var efterlängtad. Anledningen till besöket var främst att Hvitserk arrangerade äventyrskväll på Haglöfs om höga berg. Passade under besöket på att träffa Stockholmsvännerna och att fira 23… hmmm… 33-årsdagen. Ett Stockholmsbesök blir inte komplett utan en löprunda längs Djurgårdskanalen som […]
  AddAdventure
 • Om ett sommaräventyr i indiska Himalaya med ett 6000-meters berg i sikte september 18, 2016
  En liten nostalgitripp från ett fint bergsminne: Förra sommaren var jag i indiska Himalaya med målet att nå toppen på Stok Kangri som sträcker sig mot molnen hela 6153m. Om du gillar livet uppe i bergen, tycker att det låter spännande med vandring i Himalaya med få andra turister, vidsträckta vidder, tältliv med guldkant och […]
  AddAdventure
Sök i bloggen
Senaste inläggen Ämnen
wordpress blog stats
Outdrr Awards
Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken. Läs mer... Fjällräven Tierra Aclima Hestra Hanwag
+Follow
Kategorier

Login