Login
+Follow
Login

Inför Fjällfesten 2013 – Artic Alpine tält och en Canon G15

By addadventure on 2013.04.08 In Events Utrustning

Fjällfest! Visst låter bara namnet fantastiskt bra? Nästa vecka hoppar jag på tåget mot norr för att ta del av fjällfestligheterna vid Storulvåns fjällstation. På programmet står allt från kurser till vackra toppturer, aktivititer och föreläsningar. Det här kommer att bli en fin avslutning på skidsäsongen 2012/2013.Fjällfest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjällfesten blir premiär för mig som vintertältare. För att jag ska få ordentligt med tak över huvudet har min tältgarderob uppdaterats med ett snyggt orange vintertält från svenska Artic Alpine Design. Nedan ser ni modellen WBT2 som jag valt och snart kommer att anlända till ett postkontor nära mig. Riktigt prisvärt var tältet dessutom, endast 2995kr fick jag betala, vilket är halva priset jämfört med vissa andra svenska konkurrenter. Nästa vecka är det upp till bevis!
articalpinedesign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En annan nyhet på utrustningsfronten är att min Casio Exilim kamera får gå i pension efter trogen tjänst, för i veckan fick jag hem min Canon PowerShot G15. Valet föll på denna modell eftersom jag ville ha en kamera som kan ta riktigt bra bilder och samtidigt är smidig. Har kommit till insikt om att jag aldrig kommer att orka släpa en systemkamera och klumpiga objektiv när jag är ute och reser, åker skidor eller klättrar. Lite smakprov från vad nyinköpet har presterat dyker upp från Fjällfesten.
canon_G15

Ha det fint nu och njut av våren (den kommer snart)!

/Maria

 

0 Responses to "Inför Fjällfesten 2013 – Artic Alpine tält och en Canon G15"

  Comments (0)

  Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om Add Adventure

Välkommen!

Maria heter jag som skriver om mina små och stora äventyr. Jag är en numera stockholmsbo med rötter i Dalarna och passion för äventyr, skidåkning och berg.

Hälsa även på mig här >> www.addadventure.net

//Maria

RSS RSS flöde från AddAdventure.net
 • Fabulous yoga retreat in Mallorca november 12, 2017
  When A´DISTRACTION hosts a yoga retreat it can not be anything but good. Amazing and relaxing days with good friends on sunny Mallorca. Good food and brilliant yoga classes at the lush Parsley Palace in Felantix. If you need an energy boost, this is what you should do, Namaste!
  AddAdventure
 • Colourful Cuba! maj 14, 2017
  Photos from my trip to Cuba in April. During nine days I visited Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad and some amazing places nearby these cities.
  AddAdventure
 • Iranäventyret och Mount Damavand november 16, 2016
  Bilder från oktoberturen till Mt Damavand med Hvitserk äventyrsresor och expeditioner
  AddAdventure
 • Hösthelg i Stockholm oktober 4, 2016
  Onsdag – söndag förra veckan var jag i Stockholm, det var längesedan sist så resan var efterlängtad. Anledningen till besöket var främst att Hvitserk arrangerade äventyrskväll på Haglöfs om höga berg. Passade under besöket på att träffa Stockholmsvännerna och att fira 23… hmmm… 33-årsdagen. Ett Stockholmsbesök blir inte komplett utan en löprunda längs Djurgårdskanalen som […]
  AddAdventure
 • Om ett sommaräventyr i indiska Himalaya med ett 6000-meters berg i sikte september 18, 2016
  En liten nostalgitripp från ett fint bergsminne: Förra sommaren var jag i indiska Himalaya med målet att nå toppen på Stok Kangri som sträcker sig mot molnen hela 6153m. Om du gillar livet uppe i bergen, tycker att det låter spännande med vandring i Himalaya med få andra turister, vidsträckta vidder, tältliv med guldkant och […]
  AddAdventure
Sök i bloggen
Senaste inläggen Ämnen
wordpress blog stats
Outdrr Awards
Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken. Läs mer... Fjällräven Tierra Aclima Hestra Hanwag
+Follow
Kategorier

Login