Login
+Follow
Login

Upp till bevis på Outdrr Awards

By addadventure on 2013.05.08 In Outdrr Academy Uncategorized Vandring

Ryggsäcken står packad på vardagsrumsgolvet och imorgon sätter jag mig återigen på nattåget mot norr. Vart bär det av denna gång? På spåret för fem poäng: Tågresans slutdestination är en centralort i Västernorrlandslän med en vacker skärgård mot Bottenhavet med många öar och skär.

Hoppas att du har vågat dig på en gissning, för här kommer svaret: Målet är Örnsköldsvik med Höga Kusten och Skulereservatet i sina omgivningar.

Under Kristi himmelsfärdshelgen ska jag tillsammans med ett glatt gäng från Outdrr njuta av ”Höga Kusten Hike” en naturupplevelse på 35 kilometer utöver det vanliga. Under vandringen uppför berg och genom urskog kommer produkter från Tierra, Fjällräven, Aclima, Hestra och HanWag att få visa vad de går för när det kommer till design, hållbarhet och funktion. Må bästa produkt vinna i Outdrr Awards!

Höga_kusten,_Sweden

1 Responses to "Upp till bevis på Outdrr Awards"

  Comments (1)

 1. Lotta wrote:

  Det ska bli kanonroligt! Vi ses snart :-)

 2. Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om Add Adventure

Välkommen!

Maria heter jag som skriver om mina små och stora äventyr. Jag är en numera stockholmsbo med rötter i Dalarna och passion för äventyr, skidåkning och berg.

Hälsa även på mig här >> www.addadventure.net

//Maria

RSS RSS flöde från AddAdventure.net
 • Fabulous yoga retreat in Mallorca november 12, 2017
  When A´DISTRACTION hosts a yoga retreat it can not be anything but good. Amazing and relaxing days with good friends on sunny Mallorca. Good food and brilliant yoga classes at the lush Parsley Palace in Felantix. If you need an energy boost, this is what you should do, Namaste!
  AddAdventure
 • Colourful Cuba! maj 14, 2017
  Photos from my trip to Cuba in April. During nine days I visited Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad and some amazing places nearby these cities.
  AddAdventure
 • Iranäventyret och Mount Damavand november 16, 2016
  Bilder från oktoberturen till Mt Damavand med Hvitserk äventyrsresor och expeditioner
  AddAdventure
 • Hösthelg i Stockholm oktober 4, 2016
  Onsdag – söndag förra veckan var jag i Stockholm, det var längesedan sist så resan var efterlängtad. Anledningen till besöket var främst att Hvitserk arrangerade äventyrskväll på Haglöfs om höga berg. Passade under besöket på att träffa Stockholmsvännerna och att fira 23… hmmm… 33-årsdagen. Ett Stockholmsbesök blir inte komplett utan en löprunda längs Djurgårdskanalen som […]
  AddAdventure
 • Om ett sommaräventyr i indiska Himalaya med ett 6000-meters berg i sikte september 18, 2016
  En liten nostalgitripp från ett fint bergsminne: Förra sommaren var jag i indiska Himalaya med målet att nå toppen på Stok Kangri som sträcker sig mot molnen hela 6153m. Om du gillar livet uppe i bergen, tycker att det låter spännande med vandring i Himalaya med få andra turister, vidsträckta vidder, tältliv med guldkant och […]
  AddAdventure
Sök i bloggen
Senaste inläggen Ämnen
wordpress blog stats
Outdrr Awards
Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken. Läs mer... Fjällräven Tierra Aclima Hestra Hanwag
+Follow
Kategorier

Login