Login
+Follow
Login

The High Coast Hike – Eftersnacket

By addadventure on 2013.05.13 In Äventyr Vandring

Är nu tillbaka i storstaden och åter på jobbet. Men mina tankar har inte riktigt hängt med på nattbussen från norr, utan håller fortfarande till någonstans i Skuleskogen.

De senaste dagarna har jag tillbringat i Skulereservatet och lärt känna en del av gänget som skriver på Outdrr.com. Förutom att vandra har vi haft det ärofyllda uppdraget att testa produkter från ledande märken som Fjällräven, Hestra, Aklima, Brunton och Tierra. Testandet kommer senare att resultera i Outdrr Awards.

Det är alltid spännande med nya bekantskaper. I vandringsgänget var det åtta stycken sådana som hade Outdrr och kärleken till naturen som minsta gemensamma nämnare. På torsdagen möttes vi upp i Skuleskogens naturreservat, friluftsutrustning skulle testas och stigar vandras. Främlingarna blev förvånansvärt snabbt en grupp och många skratt blev det. Med i bagaget hem från Skule har jag ett gäng nya kunskaper och fin fina minnen.

Så sakteliga börjar jag smälta alla intryck från helgen och läser med glädje nya blogginlägg från mina medvandrare och nya vänner har skrivit. Bjuder här på lite naturgodis i form av bilder som jag har tagit under helgens äventyr. Om du vill vandra in i bilderna och är nyfiken på Skuleskogens Naturreservat, kika in hos Höga Kusten Hike för inspiration och tips på vägen.

Lovar att det inte är det sista ni kommer att få höra från Skuleskogen och inte om produkttesterna heller för den delen. Det kommer mera!

Skule Nationalpark FriluftsmatSvenskt vatten Stugor vandring Bridge over troubled water Skuleskogen

1 Responses to "The High Coast Hike – Eftersnacket"

  Comments (1)

  Leave a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
  *
  *

Om Add Adventure

Välkommen!

Maria heter jag som skriver om mina små och stora äventyr. Jag är en numera stockholmsbo med rötter i Dalarna och passion för äventyr, skidåkning och berg.

Hälsa även på mig här >> www.addadventure.net

//Maria

RSS RSS flöde från AddAdventure.net
 • Fabulous yoga retreat in Mallorca november 12, 2017
  When A´DISTRACTION hosts a yoga retreat it can not be anything but good. Amazing and relaxing days with good friends on sunny Mallorca. Good food and brilliant yoga classes at the lush Parsley Palace in Felantix. If you need an energy boost, this is what you should do, Namaste!
  AddAdventure
 • Colourful Cuba! maj 14, 2017
  Photos from my trip to Cuba in April. During nine days I visited Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad and some amazing places nearby these cities.
  AddAdventure
 • Iranäventyret och Mount Damavand november 16, 2016
  Bilder från oktoberturen till Mt Damavand med Hvitserk äventyrsresor och expeditioner
  AddAdventure
 • Hösthelg i Stockholm oktober 4, 2016
  Onsdag – söndag förra veckan var jag i Stockholm, det var längesedan sist så resan var efterlängtad. Anledningen till besöket var främst att Hvitserk arrangerade äventyrskväll på Haglöfs om höga berg. Passade under besöket på att träffa Stockholmsvännerna och att fira 23… hmmm… 33-årsdagen. Ett Stockholmsbesök blir inte komplett utan en löprunda längs Djurgårdskanalen som […]
  AddAdventure
 • Om ett sommaräventyr i indiska Himalaya med ett 6000-meters berg i sikte september 18, 2016
  En liten nostalgitripp från ett fint bergsminne: Förra sommaren var jag i indiska Himalaya med målet att nå toppen på Stok Kangri som sträcker sig mot molnen hela 6153m. Om du gillar livet uppe i bergen, tycker att det låter spännande med vandring i Himalaya med få andra turister, vidsträckta vidder, tältliv med guldkant och […]
  AddAdventure
Sök i bloggen
Senaste inläggen Ämnen
wordpress blog stats
Outdrr Awards
Jag är stolt medlem i juryn på Outdrr Awards som i Maj kommer att testa produkter från dessa ledande varumärken. Läs mer... Fjällräven Tierra Aclima Hestra Hanwag
+Follow
Kategorier

Login